Kulinarijos kursai: Užkandžiai (naujas meniu)

Gardus ir vykęs užkandis – neatsiejama puikios vakarienės dalis. Pamirškite vieno kąsnio sumuštinukus – šį kartą norime jums pasiūlyti leistis į gastronominę restoraninių užkandžių karalystę! Išmokę kelių gudrybių galėsite nustebinti savo antrąją pusę ar atvykusius svečius.

Skanūs ir sezoniniai užkandžiai – visuomet yra gera idėja. Kartais net tokia gera, jog pagrindinio patiekalo nesinori! Užsiėmimų metu susipažinsite su populiariųjų restoraninių užkandžių gamybos ypatumais, išmoksite dailiai juos pateikti lėkštėje, o kartu – gardžiai pavalgysite!
Keičiantis sezonams atnaujinome ir restoraninių užkandžių meniu. Jame taip pat visko daug ir skanaus!


Ką kursų metu gaminsime?

– Šukučių ceviche su mangais bei avokadais
– Burrata sūrio salotas su moliūgais ir persimonais
– Šampano granitą
– Karštą užkandį – žemoje temperatūroje ruoštą lašišą su krapų kremu bei kaliaropėmis


Kursų kaina asmeniui – 60 Eur
Kursų kaina atvykus su draugu / drauge – 55 Eur asmeniui

Kas įskaičiuota?
Kursuose naudojami maisto produktai, naminiai gaivieji gėrimai, užkandžiai. Kiekvienas kursų dalyvis gaus kursuose gaminamų patiekalų receptūras PDF formatu. 
 
Užsiėmimų tvarkaraštis
 
Lapkričio mėnuo

– 25 diena (trečiadienis) – 18:00 val. (yra vietų)
– 27 diena (ketvirtadienis) – 18:00 val. (yra vietų)

Kursuose dalyvaujančių asmenų skaičius – 6, tačiau ne mažiau nei 4 (nesusidarius grupei, išankstiniai apmokėjimai užsiregistravusiems bus grąžinami)
 
Užsiėmimų trukmė – 2 valandos.

Reikalavimai dalyvaujantiems – galiojantis Galimybių Pasas (arba Europos skiepų pasas) ir neprisivalgymas prieš užsiėmimus. Pas mus tikrai maisto nestigs!

Registracija kursams elektoniniu paštu [email protected]

KOMENTUOTI

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*