Martynas – profesionalios  restorano virtuvės atstovas. Nenuostabu, kad visas kulinarijos subtilybes žino tik tie, kurių ne tik gyvenimo būdas, bet ir darbas susijęs su maisto gamyba. Martyno patirtis virtuvėje – nuo darbo geriausiuose šalies restoranuose iki maisto privatiems renginiams tiekimo. 
 


 Agnė – dizainerė, kurios rankose gimta visos fotografijos ir Happy Fellas žaislai. Čia ji – namų virtuvės ir kepinių atstovė. Prisipažinkim – kiekvienas turim patiekalus, kuriems paruošti privalom nusiteikti morališkai. Tad kol Martynas namuose apleidža visą maistą, kuriam pagaminti reikalingas darbas su tešla, Agnės rankose gimsta skaniausi desertai, makaronai, pitos ir įvairios duonelės. 

Kartu mes – 2 VIRĖJAI, ne tik atstovaujantys skirtingus maisto paruošimo būdus, technologijas ir idėjas, bet ir neišskiriama komanda, kurios idėjoms susijungus gimsta geriausias įmanomas rezultatas.
Mūsų gvenimas sukasi virtuvėje: čia mes eksperimentuojame, išbandom naujoves; čia įvyko mūsų piršlybos (taip, taip, virtuvėje); čia praleidom paskutines valandas iki savo vestuvių ceremonijos beruošdami desertus. Nenuostabu, jog būtent virtuvėje kilo mintis rašyti tinklaraštį, kuris ne tik įkvėptų daugiau laiko praleisti virtuvėje, bet ir leistų susipažinti su patiekalų istorija, alternatyvomis, kitokiu maistu ir gyvenimu profesionalios virtuvės pašonėje su visais pliusais bei minusais.