
Gero maisto mėgėjai žino kaip vykusiai vakarienei bei pakiliai nuotaikai svarbu teisingai ir gerai paruoštas patiekalas. Tobulai iškeptai mėsai svarbu ne tik kepimo temperatūra ir laikas – yra dar daugybė subtilybių bei skirtingų gamybos būdų, kuriuos siūlome išmokti mūsų organizuojamuose kulinarijos kursuose.

Šiuose kursuose – interaktyvioje vakarienėje galėsite išmokti namuose puikiai pasigaminti pagrindinius jautienos ir paukštienos patiekalus. Juk suprantama, jog visa fiesta gomuriui vien iš šių komponentų nesusideda. Todėl kartu su šefu Martynu ruošite išbaigtus restoraninius pagrindinius patiekalus su raudonojo vyno padažais, šakninėmis daržovėmis bei įvairiomis daržovių tyrėmis. Truputis sezoniškumo, praktiškumo ir žinių – to pakanka, kad nustebintumėte savo svečius ar šeimos narius.
Ką kursų metu gaminsime?
– Sužinosite apie jautienos kepimo subtilybes
– Išmoksite gerai iškepti anties krūtinėlę
– Išmoksite paruošti sūryme marinuotą kukurūzinį viščiuką
– Ruošite vištienos sultinio padažą
– Gaminsite dviejų rūšių raudonojo vyno padažus
– Išmoksite gaminti kelių daržovių tyres
– Paruošite pagrindinių patiekalų garnyrus iš daržovių
– Pasimokysite greito daržovių marinavimo gudrybių
Kursų kaina asmeniui – 70 Eur.
Kursų kaina dviems ar daugiau – 65 Eur / asmeniui.
Kas įskaičiuota?
Kursuose naudojami maisto produktai, naminiai gaivieji gėrimai, užkandžiai. Kiekvienas kursų dalyvis gaus visų gamintų patiekalų receptūras PDF formatu.
Užsiėmimų tvarkaraštis
2023 BALANDIS
27 diena (ketvirtadienis) – 18:00 val. (yra laisvų vietų)

Kursuose dalyvaujančių asmenų skaičius – 6, tačiau ne mažiau nei 5 (nesusidarius grupei, išankstiniai apmokėjimai užsiregistravusiems bus grąžinami)
Užsiėmimų trukmė – 2 valandos.
Reikalavimai dalyvaujantiems – neprisivalgyti prieš užsiėmimus. Pas mus tikrai maisto nestigs!
Registracija kursams elektoniniu paštu labas@2virejai.lt



Laba diena, domina jūsų rengiami kursai, tik nerandu informacijos kuriame mieste jie vyksta .
Laba diena, esame Vilniuje, tad ir kursai vyksta sostinėje.