Kulinarijos kursai: Patiekalai be mėsos

Vis daugiau žmonių renkasi gyvenimo būdą be mėsos vartojimo. Tačiau vis dar dažnas mitas, jog patiekalai be mėsos nėra maistingi, įdomūs ar ypač gardūs. Mes pasiruošę šiuos mitus sulaužyti mūsų rengiamuose kulinarijos kursuose “Patiekalai be mėsos”

Mūsų organizuojamuose kulinarijos kursuose galėsite išmokti gaminti nesudėtingus, tačiau gardžius patiekalus be mėsos, sužinoti maisto ruošimo subtilybes, patiems praktiškai išbandyti savo jėgas ir, svarbiausia, skaniai pavalgyti!


Ką kursų metu gaminsime?

– Tuno kapotinį su bulvių traškučiais ir nori jūros druska;
– Kepsime namines plokščias duoneles, o prie jų derinsime keptą panyro sūrį, lengvai sūdytus agurkėlius, marinuotas daržoves ir naminį tzatziki padažą;
– Ruošime kalafioro kepsnį su brandinto čederio padažu ir fermentuotomis morkomis
– Mokinsimes lakto-fermentacijos pagrindų

Kursų kaina asmeniui – 55 (buvo 65 Eur) !!!

Kas įskaičiuota?
Kursuose naudojami maisto produktai, naminiai gaivieji gėrimai, užkandžiai. Kiekvienas kursų dalyvis gaus kursuose gaminamų patiekalų receptūras PDF formatu. 
 

Užsiėmimų tvarkaraštis
 
Gegužė
17 diena (antradienis) – 18:00 val.

Kursuose dalyvaujančių asmenų skaičius – 6, tačiau ne mažiau nei 4 (nesusidarius grupei, išankstiniai apmokėjimai užsiregistravusiems bus grąžinami)
 
Užsiėmimų trukmė – 2 valandos.

Reikalavimai dalyvaujantiems – neprisivalgyti prieš užsiėmimus. Pas mus tikrai maisto nestigs!

Registracija kursams elektoniniu paštu [email protected]

KOMENTUOTI

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*