SAVAITGALIO VĖLYVIEJI PUSRYČIAI

Birželio mėnesį kiekvieną šeštadienį pas mus studijoje bus gaminami vėlyvieji pusryčiai.
Susitikime nuo 10 iki 15 valandos!

MAISTO MENIU

Benedikto kiaušiniai su upėtakio gravlax
8.5

Benedikto kiaušiniai su prosciutto crudo
8.0

Ispaniški pusryčiai: pomidorų troškinys su be lukšto virtais kiaušiniais,
chorizo, jaunomis bulvytėmis ir sombrasada skrebučiu

8.5

Pusrytainis: bandintos rūkytos jautienos pastrami su
be lukšto virtu kiaušiniu, brandinto čederio padažu,
marinuotomis garstyčiomis, marinuotais svogūnėliais,
raugo duona ir šviežiomis salotomis

12.0

Raugo duonos skrebutis su sviestinių pupelių troškiniu,
kepintais artišokais, be lukšto virtu kiaušiniu,
naminiu pesto, smidrais ir brandinto čederio padažu

8.5

Raugo duonos skrebutis su šilkiniu kremu, karamelizuotais
sezoniniais vaisiais, pievų medumi, mėtomis ir uogomis

7.5

Rikotos blyneliai su gervauogių – jogurto padažu,
maskarponės kremu ir šviežiomis uogomis

7.5

Sviestinis ragelis su purentu sviestu ir uogiene
2.0

Sviestinis ragelis su avietėmis ir pistacijų kremu
3.5

Sviestinis ragelis su karamele, tonka pupelėmis ir maskarponės kremu
3.5

Naminis sorbetas su degintu morengu
4.0

Naminiai ledai
3.5

GĖRIMŲ MENIU

Espresso
2.0

Dvigubas espresso
3.0

Juoda kava
3.0

Cappucino
3.0

Cafe Latte
3.0

Cold brew
3.5

Cold brew su pienu
4.0

Cold brew su avietėmis ir rožėmis
4.0

Naminis imbierinis limonadas
4.0

Greipfrutų ir rozmarinų frose
4.5

Šviežiai spaustos apelsinų sultys
4.0

Comments are closed.