Kulinarijos kursai: Pagrindiniai patiekalai

Gero maisto mėgėjai žino kaip vykusiai vakarienei bei pakiliai nuotaikai svarbu teisingai ir gerai paruoštas patiekalas. Tobulai iškeptai mėsai ir žuviai svarbu ne tik kepimo temperatūra ir laikas – yra dar daugybė subtilybių. Tad kodėl viso to nepasimokius?

Mūsų organizuojamuose kulinarijos kursuose galėsite išmokti namuose puikiai pasigaminti pagrindinius antienos, jautienos ir žuvies patiekalus. Juk suprantama, jog visa fiesta gomuriui vien iš šių komponentų nesusideda. Todėl kartu su šefu Martynu ruošite išbaigtus restoraninius pagrindinius patiekalus su vyno padažais, šakninėmis daržovėmis bei tyrėmis.


Ką kursų metu gaminsime?

– Sužinosite apie jautienos kepimo subtilybes
– Išmoksite gerai iškepti anties krūtinėlę
– Išmoksite puikiai išsikepti vilkešerio file
– Ruošite kaparėlių – špinatų padažą
– Ruošite dviejų rūšių raudonojo vyno padažus
– Išmoksite gaminti salierų piurė su trumais
– Paruošite pagrindinių patiekalų garnyrus iš daržovių


Kursų kaina asmeniui – 60 Eur
Kursų kaina atsivedus draugą / draugę – 55 Eur asmeniui


Kas įskaičiuota?
Kursuose naudojami maisto produktai, naminiai gaivieji gėrimai, užkandžiai. Kiekvienas kursų dalyvis gaus kursuose gaminamų patiekalų receptūras PDF formatu. 
 

Užsiėmimų tvarkaraštis
 
Spalio mėnuo

– 6 diena (trečiadienis) – 18:00 val. (yra vietų)
– 7 diena (ketvirtadienis) – 18:00 val. (yra vietų)
– 20 diena (trečiadienis) – 18:00 val. (yra vietų)
– 21 diena (ketvirtadienis) – 18:00 val. (yra vietų)

Kursuose dalyvaujančių asmenų skaičius – 6, tačiau ne mažiau nei 4 (nesusidarius grupei, išankstiniai apmokėjimai užsiregistravusiems bus grąžinami)
 
Užsiėmimų trukmė – 2 valandos.

Reikalavimai dalyvaujantiems – galiojantis Galimybių Pasas (arba Europos skiepų pasas) ir neprisivalgymas prieš užsiėmimus. Pas mus tikrai maisto nestigs!

Registracija kursams elektoniniu paštu [email protected]

KOMENTUOTI

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*